Dne, 21. 5. 2016, udeležba dveh ekip ZSČ Trbovlje na tekmovanju v dinamičnem streljanju, ki ga je organizirala ZSČ Nova Gorica

Na tekmo smo se prijavili z mešanimi občutki, saj je to tekmovanje mešanica dveh, treh asociacij v dinamičnem streljanju. Pravila so malce prirejena ZSČ in zajemajo tri discipline: polavtomatska pištola 9x19mm, polavtomatska puška 7,62x39mm in malo kaliberska puška, vse v različnih položajih in na različne podirajoče se tarče.
Tekmovalcev je bilo veliko. Iz držav Hrvaške, Italije in Slovenije. Konkurenca je bila huda, borbe do zadnjega in tu smo pokazali vse, kar smo se v preteklih tednih s trudom in skrbnostjo uspeli naučiti. Andraž in Simon sta nas trenirala in uvajala na novosti, ki smo jih uspešno izvajali na tekmi in tako uspeli osvojiti pokal za drugo mesto med ekipami. Rok pa je osvojil bron v posamezni kategoriji. Imeli smo dve ekipi. Zmagovalna je bila Andraž Beravs, Simon Kodrič in Rok Rupnik. Drugo pa so sestavljali Robert Brečko, Marko Vinder in Primož Sedmink. Tudi oni so bili izjemni. Zmanjkalo je le nekaj športne sreče za visoka mesta. Danes je tudi praznoval svoj rojstni dan Robi Brečko. Iskreno mu čestitamo in mu za jubilej poklanjamo današnjo skupno 2 mesto.

Updated: 22. 8. 2016 — 10:54
ZSČ Trbovlje © 2016 Frontier Theme